ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με συνεργαζόμενη εταιρία Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες.  (Εκτός αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη στη σελίδα του προϊόντος.) Από τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή θα έχετε την παραγγελία σας την επόμενη ημέρα!  Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραγγελίες εντός της  πόλης των Σερρών δωρεάν μεταφορικά. Για όλες τις παραγγελίες, τα μεταφορικά για ηπειρωτική Ελλάδα είναι 4€ μέχρι τα 2 κιλά βάρος και 1,30€ για κάθε επιπλέον κιλό .  Για νησιωτικές περιοχές 4€ μέχρι τα 2 κιλά βάρος και 1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για αποστολή με αντικαταβολή, ανεξαρτήτως προορισμού, 5€ μέχρι τα 2 κιλά βάρος  και 1,30€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Τα μεταφορικά στην Κύπρο κοστίζουν 18€ έως 2 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 5.50€.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας (δείτε εδώ στο χάρτη). Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση. Επιλέξτε απλά αυτή τη μέθοδο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας!

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία

Για τα πολύ βαριά ή ογκώδη αντικείμενα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση, το κόστος αποστολής δεν υπολογίζεται με την υποβολή της παραγγελίας αλλά κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.